Activități de promovare în garnizoana București

  • 25/05/2024

 

Sâmbătă, 25 mai, reprezentanții Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale au participat cu un stand de promovare a ofertei educaționale la Ziua Porților Deschise organizată de Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul”, din București.

Maistrul militar clasa a II-a Marius Gabriel Tomița și elev caporal Mariana Rusu au pregătit vizitatorilor un atelier de noduri marinărești, iar în paralel au discutat cu tinerii între 18 și 30 de ani despre avantajele carierei de maistru militar de marină și facilitățile pe care le oferă învățământul militar postliceal de marină.

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, maistrul militar clasa a II-a Tomița și elevii militari de anul I Ștefania Buguleț, Ionuț Pașca, Mădălina Diaconescu și Laurențiu Băniciu au făcut senzație la Palatul Parlamentului cu brățările marinărești confecționate din saulă. Cu ocazia Zilei Porților Deschise la Camera Deputaților și la Senat, marinarii militari au avut ocazia să promoveze specificul și tradițiile Forțelor Navale Române, oferindu-le celor mici inclusiv planșe de colorat cu cele mai cunoscute simboluri ale Marinei.


Foto: Cpt. Cristian Păduraru