Favoriții podiumurilor aduc acasă un nou set de medalii!

  • 15/12/2023

 

Lotul sportiv al Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, condus de slt. Ioan Panainte, a cucerit, din nou, podiumul, de această dată la Campionatul militar de Taekwondo pentru instituțiile militare de învățământ, etapa finală pe Ministerul Apărării Naționale.

Loturile a șase instituții de învățământ militar s-au reunit în cadrul evenimentului desfășurat la Baza Aeriană Boboc/Şcoala de Instruire Interarme a Forţelor Aeriene, cu scopul de a demonstra nu doar agilitate și forță fizică, ci și o capacitate impresionată de disciplină și autocontrol.

Lotul sportiv al Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale a participat la această competiție cu următorii elevi:

Feminin

Frt. Mădălina Diaconescu cat. 53 kg
Elv. cap. Andra Luchian cat. 53 kg
Elv. Ruxița Dragone cat. 57 kg
Frt. Georgiana Pescaru cat. 62 kg
Elv. Andreea Santu cat. 62 kg
Frt. Monica Vrăbiescu cat. 70 kg

Masculin

Elv. Marius Gheorghe cat. 63 kg
Elev Andrei Tudor cat. 74 kg
Elv. Marian Panțuru cat. 80 kg
Cap. Ion Caragescu cat. +87 kg

În clasamentul general, marinarii militari s-au clasat pe treapta a treia a podiumului. Pe echipe, surpriza a venit din partea fetelor, care au reușit să își adjudece aurul competiției. La individual feminin, clasamentul medaliilor aduse la Constanța este următorul:

Elv. Ruxița Dragone – Locul I
Frt. Monica Vrăbiescu – Locul II
Frt. Georgiana Pescaru și frt. Mădălina Diaconescu – Locul III

La individual masculin, cel mai bun rezultat l-a obținut elv. Marian Panțuru, care a urcat pe locul al II-lea.

Participanții la campionat au concurat nu doar pentru a-și demonstra priceperea în tehnici complexe de lovituri și blocaje, ci și pentru a arăta gradul lor înalt de disciplină și respect pentru adversari, după cum au subliniat organizatorii. Într-o lume în care misiunile militare necesită precizie și concentrare, Taekwondo oferă un cadru perfect pentru dezvoltarea acestor calități esențiale.