Distincții militare în semn de apreciere

  • 11/12/2023

 

Ziua Națională a României este, de regulă, un prilej pentru a sărbători tot ce avem mai frumos și mai de preț, ca națiune, dar și de a-i onora, așa cum se cuvine, pe camarazii care s-au remarcat în activitate.

Anul acesta a fost rândul șefului structurii de Resurse umane din cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, căpitanului Bogdan Cojocaru, să primească Emblema de Onoare a Forțelor Navale Române, în semn de recunoștință pentru munca depusă, pentru implicarea și solicitudinea de care dă dovadă în îndeplinirea atribuțiilor.

Tot cu Emblema de Onoare a Forțelor Navale a fost răsplătită și persoana aflată la conducere structurii Financiar-Contabile din cadrul unității. Cu o vastă experiență în domeniu, Daniela Dima s-a făcut remarcată prin pregătirea profesională impecabilă pe care zi de zi o pune în aplicare la locul de muncă, fiind un sprijin de nădejde atât pentru echipa de conducere a Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, cât și pentru colegi.

Cu siguranță nu cel din urmă, plutonierul major Florin Șolcan a fost distins, anul acesta, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, cu Emblema de Merit în Serviciul Patriei clasa a III-a, ca o răsplată pentru devotamentul și loialitate arătate instituției militare. În Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, plt. maj. Florin Șolcan este unul dintre cei mai respectați militari, grației calităților sale de comunicare, caracterului său binevoitor, disponibilității sale, precum și grijii permanente ca niciunui elev sau cadru militar să nu îi lipsească vreodată un element de ținută.

Distincțiile au fost înmânate de către comandantul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, luni, 11 decembrie, într-un cadrul festiv, la care au luat parte  întregul colectiv al unității, de la cadre militare, elevi militari, până la personal civil contractual.

Cu bucurie îi felicităm pe colegii noștri și le dorim cât mai multe succese și o carieră la fel de înfloritoare ca până acum!