Lotul sportiv de orientare al Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale a obținut locul IV la „Campionatul Militar de Orientare pentru instituțiile de învățământ militar”

  • 16/10/2023

 

Lotul sportiv de orientare al Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, condus de sublocotenentul Ioan Panainte, a participat, în perioada 12-16 octombrie 2023 în garnizoana Ploiești, la Campionatului Militar de Orientare pentru instituțiile de învățământ militar – etapa finală pe MApN, găzduită de Baza 2 Logistică „Valahia”.

În cadrul competiției, lotul feminin a reușit să urce pe podium, ocupând locul al III-lea. În clasamentul general pe instituții de învățământ, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale s-a poziționat pe locul al IV-lea. În total, competiția a reunit șapte loturi sportive din academiile militare și școlile de maiștri militari și subofițeri din Armata României.

Lotul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale a fost compus din următorii elevi militari: cap.III Ștefania Buguleț, sold. Mădălina Diaconescu, elv. cap. Elena Hortolomei, elv.sg. Vasile Marin, elv. cap. Cristian Micu, elv. cap. Marian Toma, sold. Brandoly Ștefanov.

La întoarcerea în unitate, întregul lot a fost felicitat în fața formației de către comandantul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, comandorul Valentin Nae.