Am reprezentat Forțele Navale la Bucharest Gaming Week

  • 15/10/2023

 

În weekend-ul 14 – 15 octombrie, reprezentanții Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale și-au făcut loc printre sutele de gameri pasionați de la Bucharest Gaming Week 2023, eveniment găzduit de cea mai impunătoare clădire administrativă din sud-estul Europei, Palatul Parlamentului din Capitală.

Ambițioși și curajoși prin definiție, colegii noștri, mm II Marius-Gabriel Tomița și elevii caporali Mariana-Gabriela Rusu și Darius-Răzvan Atănăsoaie, și-au propus să intre la duel cu dispozitivele de realitate virtuală și să ofere participanților experiențe senzoriale cât se poate de reale în cadrul demonstrațiilor de jocuri marinărești.

În prima zi a evenimentului și-au făcut noi prieteni și s-au distrat împreună cu aceștia confecționând accesorii din noduri marinărești. Cel mai mare succes l-au avut brățările marinărești, cel mai frumos suvenir pe care îl puteam oferi ca amintire, în special celor care aflați în căutarea unor idei de carieră.

Și pentru că am reușit să demonstrăm, din nou, că nu există loc unde Forțele Navale Române să nu poată ajunge, evenimentul de la Palatul Parlamentului a fost pentru noi ocazia perfectă pentru a ne cunoaște și pentru a dezvălui publicului ce comori se ascund în complexul univers al navigației de mările și oceanele lumii. Mai mult decât atât, unii ne-au lăudat spunând că poveștile despre ce trăiesc marinarii în realitate bat imaginația oricărui creator de jocuri video!