Evenimente

Noi am ales să ne vaccinăm! Voi?

  • 16/09/2021

 

Peste 40 de elevi de anul I ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale s-au imunizat joi, 16 septembrie, cu prima doză a vaccinului Pfizer BioNTech, la centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța.

Citeste...

Înmânarea armamentului individual elevilor din anul I

  • 15/09/2021

 

Fiecare început de an școlar, la o instituție militară de învățământ, vine la pachet cu o serie de evenimente emoționante, aparte față de cele trăite de tinerii cadeți, până acum, în viața civilă.

Citeste...

Prezentarea Drapelului de luptă al unității, elevilor de anul I

  • 15/09/2021

 

Miercuri, 15 septembrie, pe platoul din incinta Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale a avut loc ceremonial de prezentare a Drapelului de Luptă al unității, noii serii de elevi de anul I.

Citeste...

Autoevaluarea activității Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale în anul școlar 2020-2021

  • 13/09/2021

 

Luni, 13 septembrie, odată cu deschiderea noului an de învățământ, la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale s-a desfășurat și autoevaluarea activității din anul școlar precedent.

Citeste...

Declarăm deschis noul an de învățământ la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale

  • 13/09/2021

 

Freamătul și emoțiile se fac simțite de la primele orele ale dimineții, luni, 13 septembrie, în curtea Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale. Astăzi are loc festivitatea de inaugurare a noului an de învățământ, iar pe majoritatea dintre elevii de anul I, părinții îi vor vedea pentru prima dată îmbrăcați în ținuta de instrucție.

Citeste...

Școala de Maiștri Militari de Marină, reprezentată la UNTOLD

  • 12/09/2021

 

Între 9 și 12 septembrie, la Cluj-Napoca, s-a desfășurat o nouă ediție incendiară a festivalului de muzică UNTOLD, unul dintre cele mai mari și mai prestigioase de acest gen din Europa.

Citeste...

Spunem „bun venit!” celei mai noi generații de viitori maiștri militari de marină

  • 08/09/2021

 

8 septembrie este o zi importantă în calendarul creștin ortodox și, sperăm noi, o zi cu noroc pentru cei aproximativ 125 de tineri care au promvat examenul de admitere și probele de selecție, iar acum sunt, oficial, elevi în anul I ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale. Au numărat mai întâi zilele, apoi au privit cum se scurg orele până la momentul când au pășit pe poarta unității, în căutarea unui nou început.

Citeste...