Autoevaluare

  • 05/09/2022

Tradiționala ceremonie de deschidere a noului an școlar a fost urmată luni, 5 septembrie, de ședința de autoevaluare a activității Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale.

Prezentarea punctelor forte, obiectivelor, precum și cea a punctelor aflate în stadiu de perfecționare sau recalibrare a fost făcută de către comandantul unității și a fost apreciată de către șeful Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait.

La ședință au participat și șefii compartimentelor esențiale din cadrul unității, prin aportul cărora obiectivele principale și misiunea de bază a școlii sunt mereu duse la îndeplinire.

La final, după prezentarea concluziilor, șeful Statului Major al Forțelor Navale s-a declarat foarte mulțumit de modul în care se desfășoară activitatea Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale și le-a cerut celor din echipa de management să continue pe același făgaș roditor și să depună eforturi susținute pentru a îmbunătăți tot ce a fost trecut la capitolul „puncte vulnerabile”.