Festivitate de absolvire a promoției 2022 „Încoronarea de la Alba Iulia -100”

  • 28/07/2022

 

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” a organizat joi, 28 iulie, în Piața Ovidiu din Constanța, festivitatea de înaintare în primul de maistru militar pentru absolvenții Promoției 2022, denumită onorific „Încoronarea de la Alba Iulia – 100”.

De la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale, instituție militară de învățământ cu aproape 125 de ani de tradiții, 76 de absolvenți au primit gradul de maistru militar clasa a V-a, iar 11 absolvenți au primit gradul de agent de poliție. Cei 87 de absolvenți vor fi încadrați în unități din Forțele Navale, respectiv în structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Festivitatea de absolvire a fost organizată în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și s-a desfășurat în prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait. De asemenea, alături de proaspeții absolvenți au fost și reprezentanți ai Statului Major al Apărării, echipa de comandă a Statului Major al Forțelor Navale, comandanți de mari unități și unități din Forțele Navale, reprezentanți ai autorităților locale, părinți, rude și prieteni.

Bun cart înainte în cariera de maistru militar de marină!


Foto: Ionuț Felea și Cristian Vlăsceanu