La întrecere cu „băieții mai mari”!

  • 28/07/2021

Ziua Marinei Române se apropie cu pași repezi, iar marinarii militari așteaptă evenimentul cu nerăbdare! În acest context, Statul Major al Forțelor Navale a organizat miercuri, 28 iulie, un concurs de jocuri marinărești, la Centrul de Pregătire Marinărească și Sporturi Nautice de la Palazu Mare.

O echipă de zece elevi militari de anul al II-lea, coordonată de patru cadre militare, de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale a fost invitată să ia parte la eveniment alături de reprezentanți ai mai multor unități din Forțele Navale Române. Deși n-au făcut oficial parte din line-up-ul competiției, elevii militari au dat dovadă de tenacitate și s-au descurcat remarcabil la proba de ramat cu ambarcațiunea 10+1, iar la proba de noduri marinărești au demonstrat măiestrie, clasă și pricepere demne de profesioniști cu multă experiență.

Notele generale de desfășurare a evenimentului au fost entuziasmul și buna dispoziție. Pe lângă faptul că s-au bucurat la maxim de activitățile în aer liber pe lacul Siutghiol, elevii militari i-au copleșit cu energia lor pe viitorii lor colegi din Forțele Navale și au dat dovadă că sunt perfect pregătiți să facă primul pas în carieră!