Gala Voluntarului 2020: Două nominalizări la secțiunea „Instituția de învățământ a anului”

  • 06/12/2020

Deși ghetele lustruite ale elevilor militari n-au mai stat aliniate anul acesta, ca înainte, iată că Moș Nicolae nu a uitat de faptele bune pe care le-am făcut și ne-a răsplătit cu două nominalizări la secțiunea „Instituția de învățământ a anului”, în cadrul Galei Voluntarilor Constanța 2020, Ediția „La bordul voluntariatului în pandemie”, defășurată, de această dată, online.

Am primit recunoaștere pentru activitățile noastre susținute înainte de debutul pandemiei și, trebuie s-o spunem, anul acesta, cu toate restricțiile pe care le-am avut de respectat, ne-a lipsit acut starea de bine care ne încărca de fiecare dată când făceam ceva util pentru mediu ori pentru oamenii din jur, care aveau nevoie de sprijin.

Întotdeauna ne-am dorit, ca prin faptele noastre, să inspirăm și să dovedim că este ușor și la îndemână să faci bine, că orice gest, oricât de mic, dar corect și venit din inimă, poate face lumea un loc un pic mai bun!

Nu trebuie să aparții unei asociații de voluntariat pentru a purta corect masca de protecție și pentru a-i îndemna și pe alții să procedeze la fel, pentru a nu arunca gunoi la întâmplare, pentru a dona sânge, pentru a planta un copac, pentru a ajuta un copil nevoiaș la teme, pentru a-i face piața unui bunic.

În spiritul sărbătorii Sf. Nicolae și de Ziua Internațională a Voluntariatului, vă îndemnăm să căutați, zi de zi, câte o fărâmă de bunătate în inimile voastre și să dăruiți din ea oricui are nevoie de o rază de speranță!