Premiu pentru creaţie literară

  • 23/10/2020

Elev caporal Cosmina Andreea Vintilă, de la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale, a obţinut locul al II-lea la secţiunea „Poezieׅ în cadrul concursului naţional de creaţie literară „Fascinaţia Mării“, organizat de Cercul Militar Constanţa, în colaborarea cu Statul Major al Forţelor Navale şi cu Cenaclul Literar „Mihail Sadoveanu“.

„Sunt bucuroasă! Scriu poezii de mult timp, dar nu am avut întotdeauna curajul să le arăt lumii. Acest premiu, primul din palmaresul meu literar, mă face automat mai încrezătoare. Este plăcut să îţi vezi talentul apreciat, mai ales de scriitori profesionişti. Îmi doresc să continui colaborarea cu Cercul Militar Constanţa şi cu Cenaclul «Mihail Sadoveanu» şi, cu siguranţă, voi mai participa şi la ediţiile viitoare ale concursului“, spune Cosmina.

Festivitatea de acordare  a premiilor a avut loc vineri, 23 octombrie, în cadru restrâns, în aer liber, în curtea Muzeului Naţional al Marinei Române, cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare.